Laster resultat
Bilde av Tasta Senter bygning

Tasta Senter

Boligdetaljer

Areal
22000 m²

Type
Kjøpesenter

Parkering
360 parkeringsplasser
Antall besøkende
152000
Antall butikker
40
Omsetning
NOK 43,000,000

Med sine 40 butikker og servicefunksjoner er Tasta Senter et levende bydelssenter med et godt totaltilbud til sine kunder. Senteret er moderne og hyggelig og en naturlig møteplass.

Tasta Senter ligger i hjertet av Tasta, en bydel som har vokst kraftig de siste årene. Ca. 1000 nye boliger ble ferdigstilt i området i årene frem til 2017. I tillegg til butikkene har Tasta Senter et stort SATS treningssenter. Bydelenes helsestasjon er også lokalisert her sammen med legekontor og Tasta helseloft.

I kjelleren er det to etasjer med til sammen 360 parkeringsplasser samt et selvvaskeanlegg for personbiler. Tasta Senter var ved åpning det første senteret i Norge som oppnådde energimerke klasse A. Vi tar vare på all energi og har lykkes med 87 % gjenvinning.

Tasta Senter forvaltes av Alti. Les mer om Tasta Senter her. 

Beliggenhet og reisevei

Nærmeste nabo til senteret er Tastarustå skole, Tastarustå idrettshall og barnehager. Området er godt tilrettelagt for småbarnafamilier. Fra senteret er det kort vei til turområder som Stokkavannet og Hålandsvannet. Det går flere busser fra Stavanger sentrum til Tasta Senter. Reisetid er ca. 10 minutter.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad