Laster resultat
Bilde av 	Scandic Karl Johan i Oslo. Opplyst fasade i skumring. Inngangsparti med store glassflater. Grå og gul murfasade i etasjene over.

Scandic Karl Johan

Boligdetaljer

Areal
3431 m²

Type
Hotell

Scandic Karl Johan er et moderne hotell i rolige omgivelser meget sentralt i Oslo sentrum. Hele hotellet ble renovert og bygget om i 2015. I dag er hotellet miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.

Scandic Karl Johan kjennetegnes av høy standard, moderne innredning, minimalistisk design, restaurant og loungeområde. Gjestene har tilgang på gratis høyhastighets internett i fellesarealer og på rommene.

Beliggenhet og reisevei

Eiendommen ligger midt i Oslo sentrum, kun 50 meter fra Karl Johans gate og Stortinget. Gjestene har enkel tilgang til Oslos omfattende kulturtilbud og mange severdigheter. Restauranter, shopping og uteliv ligger innenfor kort gangavstand.

Oslos kollektivknutepunkt, med trikk, T-bane, tog, buss og flyplasstransport, ligger bare noen få minutters gange fra hotellet.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad