Laster resultat
Bilde av fasaden til Sandaker senter utendørs

Sandaker Senter

Boligdetaljer

Areal
10300 m²

Type
Kjøpesenter

Antall butikker
23
Omsetning
NOK 380,582,000

Sandaker Senter ble bygget i 1976, og er et viktig nærsenter for beboerne i Sagene bydel, med blant annet bibliotek, vinmonopol og en god fullsortiment dagligvarebutikk. Senteret ble revitalisert i 2004 og inneholder i dag 23 butikker og servicesteder. Les mer om Sandaker Senter her. 

Beliggenhet 

Eget parkeringshus med to timer gratis parkering. Omtrent 110 plasser og to el-bilplasser. Det ligger rett ved en trikkeholdeplass.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad