Laster resultat
Bilde av OUS Mortensrud.

OUS Mortensrud

Boligdetaljer

Areal
13824 m²

Type
Kontor

I mai 2015 fikk befolkningen i bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø et samlet behandlingstilbud innen psykisk helse og avhengighetsbehandling i et nytt bygg på Mortensrud.​ Det nye bygget har fått navnet OUS Mortensrud. Bygget består av en hoveddel med kontor og adminstrajson og en beboer/behandlingsdel der pasienter kan bo under sin behandling. Alle pasienter er der frivillig.

Det nye bygget har fått navnet OUS Mortensrud. Bygget består av en hoveddel med kontor og adminstrajson og en beboer/behandlingsdel der pasienter kan bo under sin behandling.

Beliggenhet 

Eiendommen ligger rett  ved T-banen på Mortensrud, linje 3, det er enkel avkjøring fra E6. Det er noen minutters gange tilgang på buss 71, 72 73, 74 og 76.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Leietakere

  • Søndre Oslo DPS (distriktpsykiatrisk senter)
  • BUP Oslo Syd (barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk)
  • Ruspolitikk Mortensrud (tidligere på Ryen, Rupo)

Arkitekt

Hille Melbye Arkitekter

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad