Laster resultat
Bilde av Østmarkveien 2 fra luften.

Østmarkveien 2

Boligdetaljer

Areal
1780 m²

Type
Andre eiendommer

Eiendommen er et frittstående forretningsbygg beliggende tvers overfor Oppsal Senter. En gammel familieeiendom som opprinnelig huset Jerpset kolonial fra før 2. verdenskrig.

I dag er det COOP som driver dagligvare på eiendommen. I de opprinnelige lokalene til Jerpset er det nå eiendomsmeglervirksomhet. Eiendommen har forøvrig et tannlegekontor og leiligheter i 2. etasje. Det er gode parkeringsmuligheter for kunder og besøkende til eiendommen. Tvers over gaten ligger det nye Oppsal Senter med et bredt forretningstilbud.

Beliggenhet

Eiendommen ligger rett ved Oppsal T-bane stasjon. Det tar 16 minutter med banen til Jernbanetorget. 

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad