Laster resultat
Bilde av fasaden på Oppsal senter

Oppsal Senter

Boligdetaljer

Areal
5000 m²

Type
Kjøpesenter

Parkering
70 parkeringsplasser
Antall butikker
19

Nærsenter som reåpnet i mai 2018. Senteret innholder alt det viktige man trenger i hverdagen. Det er en stor dagligvare, apotek, frisør, bokhandel, kafè, spisesteder med mer. I tillegg er det omtrent 90 leiligheter som ligger på senteret.

Les mer om Oppsal Senter her.

Beliggenhet

Senteret ligger 3 minutters gange fra T-banen. Ca 70 p-plasser med to timers gratis parkering, det er 5 ladestasjoner for elbiler. I tillegg er det en plass for hurtigparkering rett ved inngangen. Det koster 10 kroner per påbegynte halvtime.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad