Laster resultat
Bilde av Nylænde 5. Hvitt trehus med butikk i første etasje og bolig i andre etasje.

Nylænde 5

Boligdetaljer

Areal
1185 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
2

Eiendommen er en frittstående forretningseiendom beliggende i et stort etablert boligområde på Lambertseter.

Eiendommen ble i sin tid bygget for å sikre beboere i den nye drabantbyen Lambertseter et dagligvaretilbud før kjøpesenteret ble etablert. Største leietaker er Bunnpris. Det er i tillegg fire mindre kontorlokaler i 2. etasje på eiendommen. Vi har god tilgang til parkering både for kunder og leietakere.

Beliggenhet

Eiendommen har svært god eksponering mot E6 og ligger langs tilførselveien opp til Lambertseter Senter. Ca 5 minutters gange til Lambertseter T-bane stasjon. Det tar 18 minutter med banen til Jernbanetorget.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad