Laster resultat
Bilde av sosialsone i 4etg Møllergata 39

Møllergata 39

Boligdetaljer

Areal
8361 m²

Type
Kontor

Universelt utformet
Ja
Etasjer
7
Parkering
140 parkeringsplasser

Dette er et moderne kontorbygg i 7 etasjer på hjørnet av Møllergata og Hammersborg torg. Kontorbygget ligger sentralt i Oslo sentrum, like ved Youngstorget.

Det er store kontorflater i hver etasje med direkte heis inn i kontorlokalet. Det er modernisert i de siste åra og har god ventilasjon og kjøling. Bygget har også gode dusj- og garderobefasiliteter. 

Beliggenhet

Det ligger 8 minutters gange fra Oslo S med all offentlig kommunikasjon. Det er ca. 140 p-plasser i kjelleren, fordelt på to plan. 

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad