Vi oppdaterer nettsidene

Fra fredag 27. til mandag 30. januar oppdaterer de digitale bygningsarbeiderne våre nettsidene. Dette kan føre til at det går tregt og at noen sider er utilgjengelige.

Laster resultat

Manglerudvangen garasjer

Rekkegarasjer sentralt på Manglerud rett i nærheten av Manglerud Senter. Her står bilen din tørt med tilgang til stikkontakt.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Rugveien , Oslo
Type Parkering
P-Hus, Garasje
Eiendomstype
Parkering

Manglerudvangen garasjer har 1 ledig lokale

Manglerudvangen garasjer

Rekkegarasjer sentralt på Manglerud rett i nærheten av Manglerud Senter. Her står bilen din tørt med tilgang til stikkontakt.

Parkering

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ønsker du å leie garasje?

Nøkkelinfo:

  • Pris: 800 kroner per måned
  • Lademulighet: Nei
  • Hengelås eller nøkkel i porten – overlevering avtales nærmere
  • Minimumsleie: 1 år
  • Oppsigelsestid: 1 måned (fra 1. i måneden)
  • Mål: Kommer

Fasiliteter

  • Portlås

Kontakt oss for mer informasjon om Manglerudvangen garasjer

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.