Laster resultat
Bilde av fasaden på Manglerud Senter

Manglerud senter

Boligdetaljer

Areal
16000 m²

Type
Kjøpesenter

Parkering
370 parkeringsplasser
Antall besøkende
1 876 573
Antall butikker
60
Omsetning
kr 743 646 330

Med sine 60 butikker og servicefunksjoner tilbyr senteret beboerne i området et godt totaltilbud med blant annet to store dagligvareforretninger, lege- og tannlegekontor, post og bank i butikk, apotek og vinmonopol.

Senteret åpnet dørene 26. september 1966, og ble den gang betegnet som et av Norges største varesenter. Siden 1966 har senteret vært igjennom flere ombygginger, den siste i år 2002. Eiendommen består av to etasjer med handel, servering, helse og servicefunksjoner, i tillegg til en parkeringsgarasje over to plan og stor utvendig parkering med totalt 370 p-plasser.

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre senteret med mål om å forbedre handelsopplevelsen og sikre at senteret er en naturlig møteplass for nærområdet. For mer informasjon om senteret henvises det til manglerudsenter.no

Beliggenhet

Senteret ligger i et godt etablert boligområde sentralt i bydelen Østensjø. Umiddelbar tilknytning til Manglerud T-bane stasjon (linje 4) og busslinje 23 og 78. E6/Ringveien ligger rett ved siden og senteret er således særdeles godt eksponert. 

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet. 

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8972901244572 breddegrad, 10.8128601596535 lengdegrad