Laster resultat
Bilde av fasade Lambertseter senter

Lambertseter Senter

Boligdetaljer

Areal
17000 m²

Type
Kjøpesenter

Antall besøkende
2,3 mill (kun "nord")
Antall butikker
85
Omsetning
kr 1 351 965 000

Lambertseter Senter har 85 butikker som representerer de fleste bransjer. Dette er et av de største og mest komplette sentrene i området med blant annet kino, bibliotek, dagligvare, vinmonopol, SATS, apotek, helsehus og en rekke andre butikker. 

Lambertseter Senter en viktig møteplass for kultur, underholdning og handel i Nordstrand-, og omkringliggende bydeler.

Ved åpningen av det gamle Lambertseter Senter i 1958, representerte senteret noe sensasjonelt og hypermoderne, og det innledet et nytt kapittel i norsk byplanhistorie. Senteret har blitt en suksess siden reåpningen i oktober 2010 og nådde en omsetning på 1 mrd i 2014. 

Les mer om senteret her

Beliggenhet

Senteret ligger i umiddelbar nærhet til Lambertseter T-banestasjon. Reisetid fra Jernbanetorget er cirka 19 minutter. Det er god parkeringsdekning med 2 timers gratis parkering og buss- og taxistasjon like utenfor senteret.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet. 

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss