Laster resultat
Bilde av fasaden på Lambertseter senter.

Lambertseter senter

Boligdetaljer

Areal
19000 m²

Type
Kjøpesenter

Antall besøkende
2 437 410
Antall butikker
80
Omsetning
kr 1 232 722 188

I tillegg til de 80 butikkene og servicefunksjonene inneholder senteret også Deichmanske bibliotek, Symra kino samt Elixia treningssenter.

Ved åpningen av det gamle Lambertseter Senter i 1958, representerte senteret noe sensasjonelt og hypermoderne, og det innledet et nytt kapittel i norsk byplanhistorie.

I dag er Lambertseter Senter en viktig møteplass for kultur, underholdning og handel i Nordstrand- og omkringliggende bydeler. Senteret har bidratt til å revitalisere livet i bydelen. Med bibliotek, kino og Elixia, samt goder som parkering med bilpleie, er Lambertseter Senter et opplevelsessenter, der shopping bare er et av tilbudene.

I tillegg til hovedbygget (Nord) finner man flere butikker på «gamle» Lambertseter Senter (Sør) som blant annet dagligvare, servering, helsetjenester og OBOS Eiendomsmeglere. Fra 2020 er Bydel Nordstrand samlet i eget kontorbygg på senteret med bydelsadministrasjonen og helsestasjon.
Symra Terrasse (Øst) stod ferdig høsten 2018. Her finner man 3000 kvadratmeter med næring hvor Rema 1000, Europris og Plantasjen ligger. Bygget har også eget parkeringsanlegg i underetasjen med innkjøring mellom Rema 1000 og Europris. Her er det 1 time gratis kundeparkering og flere el-bilplasser.

For mer informasjon om senteret henvises det til www.lambertsetersenter.no

Beliggenhet 

Senteret ligger sentralt i en tett befolket del av bydel Nordstrand rett på T-bane stasjonen Lambertseter (linje 4). Det er også buss (linje 79 og 75) og taxiholdeplass på utsiden av senteret. Umiddelbar nærhet til Lambertseter gård og Lambertseter stadion.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.873809616132 breddegrad, 10.8110812588035 lengdegrad