Laster resultat
Velkommen til Nylænde 5.

Lambertseter/ Nylænde- ledig kontorlokale med parkering!

Boligdetaljer

Areal
59 m²

Type
Kontor, Garasje/Parkering

  • Garasje/P-plass
Eiendommen er en frittstående forretningseiendom beliggende i et stort etablert boligområde på Lambertseter. Største leietaker er Bunnpris. Det er i tillegg fire mindre kontorlokaler i 2. etasje på eiendommen. Vi har god tilgang til parkering både for kunder og leietakere.

Vi har nå 2 ledige kontorlokaler på eiendommen Nylænde 5 som ligger sentralt på Lambertseter i kort avstand fra t-banestasjonen og Lambertseter senter.

Det er flere bedrifter som fra tid til annen har behov for kontorlokaler, men som av ulike årsaker og behov ikke ønsker å binde seg opp til langvarige leieavtaler eller leie store arealer. Dersom du er i markedet etter et mindre kontorlokale og/eller ønsker en fleksibel løsning til leieavtale, så er dette definitivt noe for deg! Vi leier også ut på langvarig basis dersom det er ønskelig og mere i tråd med deres behov som virksomhet. De ledige arealene ligger i byggets 2.etg. Kontorarealet er merket henholdsvis i lilla og gult på vedlagte plantegning til høyre i annonseoversikten, areal 35 og 59 kvm BTA.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller avtale for visning.

Mer om eiendommmen

Last ned dokumenter

Her finner du informasjon om eiendommen og prospektet.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8761100769043 breddegrad, 10.818405151367188 lengdegrad