Laster resultat
Bilde som viser Kabelgaten 8 innendørs.

Kabelgaten 8

Boligdetaljer

Areal
10200 m²

Type
Kontor

Etasjer
4
Kantine
Ja

Næringseiendom over 4 etasjer med meget god eksponering mot Østre Aker vei sentralt i Økern Næringspark. Eiendommen består av lager- og kontorlokaler. Fellesfasiliteter i bygget er blant annet moderne kantine, trimrom og sykkelparkering. Nyoppussede fellesarealer i inngangspartiet. Det er mulig å leie parkeringsplasser i parkeringsanlegg med innkjøring ved Kuben. Selve Kabelgaten har vært i en rivende utvikling. I løpet av de siste par årene har Toyota Norge flyttet inn i et nytt flott bygg og Oslo kommune har bygget en helt ny yrkesskole, Kuben. I Kabelgatens øvre del ligger Hotel 33.

Fellesfasiliteter i bygget er blant annet moderne kantine, trimrom og sykkelparkering. Nyoppussede fellesarealer i inngangspartiet. Det er mulig å leie parkeringsplasser i parkeringsanlegg med innkjøring ved Kuben. Selve Kabelgaten har vært i en rivende utvikling. I løpet av de siste par årene har Toyota Norge flyttet inn i et nytt flott bygg og Oslo kommune har bygget en helt ny yrkesskole, Kuben. I Kabelgatens øvre del ligger Hotel 33.

Beliggenhet 

Eiendommen er sentralt beliggende med meget god eksponering mot Østre Aker vei.

Eiendommen ligger ca 400 meter nord for Økernkrysset langs Østre Aker vei. Avkjøring fra Østre Aker vei ved Statoil bensinstasjon. Økernområdet er et attraktivt og veletablert næringsområde, sentralt beliggende, enten man benytter bil eller offentlig kommunikasjon. Det er enkel og rask av og påkjøring til tre av Oslos hovedfartsårer; E6, Ring 3 og Østre Aker vei. Ca. 5 min gange til Økern T-banestasjon med diverse busslinjer, herunder flybuss. T-Banen bruker kun 11 min til Oslo S og Linje 5 Vestli stopper både på Økern og Risløkka. Busslinjene 23, 24, 58, 60 og 67 har holdeplass ved Økern Senteret.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9269400524025 breddegrad, 10.8153546151231 lengdegrad