Laster resultat
Bilde av Holmliaveien 100. Næringsbygg i hvit bølgeblikk med parkeringsplass utenfor.

Holmliaveien 100

Boligdetaljer

Areal
2026 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
1

Eiendommen består av et frittstående forretningsbygg i en etasje. Den rommer en stor Rema 1000 forretning samt Holmlia Bilverksted.

Eiendommen har god profilering rett mot veien og svært god parkeringsdekning for kunder og leietakere. 

Beliggenhet

Det er en 5 minutters spasertur til Holmlia stasjon. Derfra tar det 10 minutter med tog til Oslo S.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet. 

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad