Laster resultat
Bilde av Haugenstua Torg på Stovner i Oslo

Haugenstua Torg

Boligdetaljer

Areal
7011 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
4

Haugenstua Torg er en hyggelig og populær møteplass for beboere i bydel Stovner. Eiendommen ble bygget i 1974 i forbindelse med etableringen av de tre store borettslagene i nærområdet. Her finner man blant annet en stor KIWI forretning. Bydel Stovner er største leietaker med Verdenshuset Haugenstua, et flerbrukshus for lokalsamfunnet på Haugenstua. Her tilbys et stort utvalg av aktiviteter for barn, ungdom og voksne både på dag- og kveldstid. Uteområdene på Haugenstua ble oppgradert og modernisert i 2014 til å bli en hyggelig møteplass for alle i bydelen. Haugenstua Torg har også en rekke leiligheter som administreres av Oslo Kommune. Det er også et dagsenter i regi av bydel Stovner i denne eiendommen.

Beliggenhet

Haugenstua Torg ligger sentralt plassert ved Haugenstua stasjon på jernbanen. Det tar 14 minutter med tog til Oslo S. Eiendommen er godt eksponert med adkomst fra Østre Aker vei/riksvei 4.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet. 

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad