Laster resultat
Bilde av Hammersborg Torg 3, kontorlokale i høyhus på 13 etasjer

Hammersborg torg 3

Boligdetaljer

Areal
9488 m²

Type
Kontor

Etasjer
13
Kantine
Ja

Kontorbygget er 13 etasjer og sentralt plassert i Oslo sentrum like ved Youngstorget. Kontorbygget har middels store etasjeflater, hver etasje er ca. 580 kvm, det er to heiser og trapp til hver etasje. I tillegg er det en vareheis i baktrappen. Det er veldig gode profileringsmuligheter ut mot Møllergata. Kontorbygget har egen lys og trivelig kantine. Kontorbygget ligger kun 5 minutter fra Oslo S. Øvrig offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Beliggenhet 

Kontorbygget ligger midt i Oslo sentrum med nær plassering til Youngstorget og Regjeringskvartalet. Eiendommen er lett tilgjengelig, kun 5 minutters gange fra Oslo S og med øvrig offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Leietagere

Utlendingsdirektoratet (UDI).

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad