Laster resultat
Bilde av fasaden på Hammersborg torg 1

Hammersborg torg 1

Boligdetaljer

Areal
19078 m²

Type
Kontor

Etasjer
11
Parkering
120 parkeringsplasser. 30 av disse er for el-bil.

OBOS' hovedkontor midt i Oslo sentrum, omtrent 200 meter fra Youngstorget. Bygget har 12 etasjer og 3 etasjer under bakken. Eiendommen består av to sammenkoblede bygninger som rommer administrasjon, forvaltning, eiendomsmeglere, OBOS Nye Hjem, OBOS Banken, OBOS Eiendom m.m.

Eiendommen er betydelig oppgradert og modernisert. Eiendommen er godt utstyrt med sykkelparkering, gode muligheter for trening i eget trimrom og god kapasitet på garderobe. Parkeringsmuligheter med ca. 120 p-plasser fordelt over to plan, av disse p-plassene er det 30 el-bil plasser.

Beliggenhet

Kontorbygget ligger kun 8 minutter fra Oslo S. Øvrig offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet til all offentlig kommunikasjon.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Leietagere

OBOS

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad