Laster resultat
Bilde av Hallagerbakken. Butikklokaler i to etasjer. Hvit murfasade.

Hallagerbakken 106-108

Boligdetaljer

Areal
1107 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
2

Dette er en frittstående liten forretningseiendom i to etasjer beliggende midt i et etablert boligområde på Holmlia. Hallagerbakken skole er nærmeste nabo.

Det er to leietakere i eiendommen. Joker driver en dagligvareforretning og bydel Søndre Nordstrand har et dagsenter i 2. etasje. Det er god kundeparkering på eiendommen for kunder og besøkende til våre to leietakere.

Beliggenhet

Eiendommen ligger midt i et etablert boligområde på Holmlia og ca. 10 minutters gange til Holmlia stasjon. Det går buss til sentrum som tar ca. 20 minutter.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss