Laster resultat
Bilde av Chr. Kroghsgate 10-12.

Chr. Kroghs gate 10-12

Boligdetaljer

Areal
5439 m²

Type
Kontor

Etasjer
7

Kontoreiendom beliggende ved Akerselven i Oslo Sentrum. Bygget består av to parallelle fløyer med et høyt atrium med glasstak mellom. Det er en trappeoppgang i begge ender av atriet, den ene med dobbel heis.

Toalettkjerner i trappeløpene. Det er i dag en enebruker på bygget. Kontoreiendommen er satt opp rundt årstusenskifte. Lokalene har i dag en enkel kontorstantard med lenoleumsgulv og lyse trepaneler i skillevegger. Eiendommer godt utstyrt med sykkelparkeing, det er gode muligheter for trening i eget trimrom og det er god kapasitet på garderobe.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Leietager

Utlendingsdirektoratet (UDI).

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 67.283926777407 breddegrad, 14.3926366083353 lengdegrad