Laster resultat
Bilde av fasaden på Cecilie Thoresens vei 5-7

Cecilie Thoresens vei 5-7

Boligdetaljer

Areal
7125 m²

Type
Kontor

Etasjer
2

Kombinasjonseiendom med produksjonslokaler, små og store kontorlokaler, servicefunksjoner og salgsvirksomhet. Eiendommen byr på gode eksponeringsmuligheter, og det er god parkeringsdekning både for kunder og leietakere. Det er i tillegg garasjer på baksiden av byggene, disse leies ut til leietakere på eiendommen.

Nærområdet består av boliger, andre kontoreiendommer, skoler og idrettshall.

Beliggenhet 

Eiendommen ligger langs Cecilie Thoresens vei, mellom Lambertseter og Karlsrud. T-banelinje 4 bruker 18 minutter til Jernbanetorget. Det er kort vei til Lambertseter Senter med sine 85 butikker, bibliotek, treningssenter og Symra kino.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad