Laster resultat
Illustrasjonsbilde av Oslo K utendørs

Oslo K, Kværnerbyen

Boligdetaljer

Areal
30000 m²

Type
Kontor

Etasjer
12

Oslo K vil bære preg av fleksibilitet og mange valgmuligheter. Eiendommen vil bestå av tre sammenbygde bygninger. Disse vil inngå som en del av bymiljøet i Kværnerbyen, plassert rundt det sentrale bytorget som kalles Smeltedigelen.

Oslo K vil fungere som en portal og ramme for torget og vil bli lett å få øye på. Det vil bli et stort og iøynefallende bygg, men også velplassert og designmessig flott. Moderne formspråk med en blanding av moderne materialer og store vinduer vil prege bygget. Det vil være rikelig med vindusfelt som gir gode lysforhold og flott utsikt over Oslo.

Lokalene

Under bygget er det ca. 220 parkeringsplasser. Det mest imponerende ved dette bygget vil nok være toppetasjene som er vendt mot sydvest med panoramautsikt mot byen, fjorden og Holmenkollen.

Bygget vil være godt eksponert i dalsiden med en spennende og ny­utviklet glassvegg, delvis buet og fasettert mot nord og vest.

Oslo K vil bestå av tre sammenkoblede bygninger. Bygget vil inneholde godt med møterom, prosjektrom og kantine. Her er det også mulighet for et større konferansesenter med plenumsaler på bakkeplan. 

Egen food court
I Oslo K vil det være en egen food court i behagelige omgivelser. Her kan du sette deg ned til en avslappende lunsj, bestille overtidsmat eller middag til å ta med hjem til familien. 

Nytt praktbygg med fantastisk utsikt
Oslo K vil ikke bare bli Kværnerbyens nye juvel, men også et iøynefallende praktbygg sett fra sentrum med moderne design, eksklusive materialer og store vindusflater som åpner opp for den flotte utsikten.

Det mest imponerende med dette bygget vil nok være toppetasjene. Her har man panoramautsikt mot byen, fjorden og Holmenkollen.

Nettopp den sentrale beliggenheten gjør dette til et attraktivt område å være en del av. Her vil det bli bussholdeplass rett utenfor døren, og flere holdeplasser kun 100 meter unna. Er du i det sporty humøret tar en flott sykkeltrasé deg hele veien inn til sentrum. For deg som foretrekker å ta bilen til jobb, eller bor utenfor Oslo, kan du glede deg over 220 parkeringsplasser – og E6 et steinkast unna. Kværnerbyen er lett tilgjengelig uansett hvor du er.

Om Kværnerbyen

Hele den gamle Kværnertomten har blitt transformert til en ny bydel. I tillegg til kontorer i Oslo K og forretninger vil bydelen til sammen huse 1800 nye leiligheter med 3500 beboere og omlag 3000 arbeidsplasser. De første inn­byggerne flyttet inn høsten 2007 og den tidligere industritomten yrer igjen av liv og røre. Ikke minst er dette tydelig i Kværnerbyens egen barnehage.

Kværnerbyen skal utvikles med restauranter, butikker, servicetil­bud, etc. som skaper et levende bymiljø for både ansatte og be­boere. Det er ikke uten grunn at torget som byen samles rundt har blitt kalt Smeltedigelen. 

Sentral beliggenhet

Kontorbygget Oslo K i Kværnerbyen ligger urbant og sentralt til, med kort vei til både Oslo S og operaen i Bjørvika. Turstier, parker og friområder er i umiddelbar nærhet. Jobber du i Kværnerbyen vil du med andre ord ha gangavstand til det meste!

Er du avhengig av bil, så unngår du parkeringsfrustrasjonen ved å benytte deg av en av de 220 parkeringsplassene under bygget. Den sentrale beliggenheten gjør det også enkelt å komme seg til Oslo Lufthavn Gardermoen, som kun  er 35 minutter unna med bil.

Den nye bydelen ligger sentralt, men likevel tilbaketrukket til, i forhold til Oslo sentrum; på Kværners gamle tomt mellom Ekeberg og Vålerenga.

Kjøretid Oslo S: 5 minutter
Kjøretid Oslo lufthavn Gardermoen: ca 35 minutter
Kjøretid Skøyen: 10 minutter
Egen sykkeltrasé til Oslo Sentrum

Effektivt og enkelt til og fra Oslo K

Det tar kun 5 minutter å kjøre til Oslo S. For de som sykler vil det være sykkel­parkering. To bussruter kommer til å få holdeplass rett utenfor hoved­inngangen og fire andre bussruter kun 100 meter unna.

Adkomsten fra Kværnerbyen til både øst og vest i byen, samt til flyplassen er til­rettelagt både for bruk av bil og kollektivtrafikk.

Det er av- og påkjøringsrampe fra E6/ Ring 2 og adkomst fra for­skjellige deler av byen via sykkel­traséer og gangveier.

Arkitekt

Arcasa Arkitekter

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9029231904096 breddegrad, 10.7847768137969 lengdegrad