Laster resultat
Illustrasjon av kjøpesenteret Lambertseter.

Lambertseter Senter Sør

Boligdetaljer

Areal
14000 m²

Type
Kjøpesenter, Kontor

Etasjer
14

OBOS Eiendom har bygd nytt kontorbygg på seks etasjer mot Langbølgen, og planlegger et kombinasjonsbygg mot T-banen. Kontorbygget på 6 500 m² ble ferdigstilt 1. kvartal 2020. Bydel Nordstrand og Deichman bibliotek har flyttet inn. 

Kombinasjonsbygget vil inneholde næringslokaler i første etasje med 63 flotte boliger over. For å gi plass til kombinasjonsbygget må deler av den gamle bebyggelsen rives.

Næringsareal i byggets første etasje vil bli ca. 2000 kvadratmeter, med god eksponering mot eksisterende bygningsmasse/senter og torg. Planlagt byggestart er 2. halvår 2021. I tillegg kommer to etasjer med parkering under bakken for både beboere, leietakere og kunder til senteret.

Lambertseter Senter Sør er det opprinnelige gamle lokalsenteret som ble bygget i 1958. Her har vi allerede bygget om deler av det gamle senteret til et flott treningssenter.

Beliggenhet og reisevei

Prosjektet ligger i et veletablert boligområde på Lambertseter. Området er godt tilrettelagt for småbarnsfamilier med skoler, barnehager og idrettshaller i nærheten.

I umiddelbar nærhet finner du også nye Lambertseter Senter med et stort utvalg av butikker og spisesteder i tillegg til kino og bibliotek, treningssenter og servicefunksjoner.

Lambertseter Senter Sør ligger sentralt plassert på Nordstrandsplatået i krysset mellom Lambertseterveien og Langbølgen. Senteret ligger ved Lambertseter T-banestasjon der linje 4 tar deg til Jernbanetorget på 17 minutter. Det er også buss og taxiholdeplass på utsiden av senteret.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. Som eneste utleier i Norge betjener OBOS Eiendom fellesområder og -funksjoner i sine bygg med energi fra egne småkraftverk i Norge.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

 

Arkitekt

4B Arkitekter

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad