Laster resultat
Solplassen i Construction City.

Construction City

Boligdetaljer

Areal
103000 m²

Type
Kontor

Planlagt ferdigstilling
2025

Construction City Eiendom skal skape en attraktiv og levende kunnskapsby på Ulven i Oslo. Her skal man utvikle og bygge en næringsklynge som skal samle bygge-, anleggs og eiendomsbransjen i Norge.

I et 103 000 kvadratmeter stort kompleks på Ulven skal ulike aktører innenfor bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles. I Construction City samlokaliseres over 4500 arbeidsplasser i utdanningsinstitusjoner, rådgivningsfirmaer, arkitektkontor, eiendomsutviklere og entreprenørvirksomheter. Construction City står klart i 2025.

Byggets størrelse tilsvarer 12 fotballbaner og skal bli en kunnskapspark og et samlingssted som skal skape synergier på tvers og bringe bransjen fremover.

Hjerterom

Det er planlagt å bygge kontorlokaler rundt et felles «hjerterom» hvor konkurrenter, samarbeidspartnere og gründere kan møtes og dele ideer for å drive bransjen fremover. I Construction City er samhandling og kunnskapsdeling sentralt.

Seks kontorfløyer knytter seg direkte til hjerterommet og etablerer et samlet anlegg med gode relasjoner mellom prosjektets funksjoner. Det grønne elementet er viktig både i utearealer, så vel som fellesarealer og skal være med på å skape et velkommen og varmt miljø.

Relasjonen mellom bygget og bygulvet er viktig for ansatte i bygget, så vel som for beboere i Oslos nye bydel. Derfor planlegges det tilbud som bydelens beboere kan benytte seg av når de ønsker.

Hovedkontor

OBOS, Betonmast og AF Gruppen blir motorene i Construction City, og flytter hovedkontorene sine dit i 2025.

«Sammen med AF Gruppen skal vi skape en internasjonalt banebrytende samhandlingsarena med verdens mest spennende arbeidsplasser innenfor vår sektor.»

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj, OBOS.

Les mer om Construction City Eiendom her

Kontakt oss