Laster resultat
Bilde av fasaden på Byggveien 8

Byggveien 8

Boligdetaljer

Areal
10000 m²

Type
Kontor

Etasjer
8

På den seks mål store tomta i Byggveien på Ryen skal OBOS Eiendom bygge 10 000 kvadratmeter moderne og funksjonelle kontorlokaler. Planene er godkjent, rammetillatelse er gitt og prosjektet er klart for bygging.

Vi mener dette blir Ryens flotteste kontorbygg. Bygget blir et vakkert, funksjonelt og fleksibelt kontorbygg på ca. 10 000 kvm. Ca. 8 000 kvm lyse arealer og 2 000 kvm i underetasjer med parkering og tekniske rom. Det legges stor vekt på moderne løsninger, mye lys og et energieffektivt bygg i energiklasse B.

Arbeidet med å skaffe leietakere er i full gang. Vi har fått pris på arbeidet fra en entreprenør og spaden blir satt i jorda så fort utleiekontrakt er inngått. Vi søker etter en bruker som kan delta i detaljplanlegging og påvirke innredning av bygget. Fortrinnsvis ser vi etter en bruker, men kan også dele bygget med flere leietakere.

Beliggenhet og reisevei

Tomten ligger langs Ring 3 mellom Ryenkrysset og Manglerud kirke. Ryenområdet er i sterk ekspansjon. Flere har oppdaget den gode beliggenheten med t-bane, bussruter, Flybussen og kun seks minutter til Oslo S med bil.

Ryenkrysset er et sentralt trafikknutepunkt. Sørover leder E6 mot Gøteborg og Stockholm. Nordover tar europaveien deg mot Gardermoen, Hamar og Trondheim. Svartdalstunnelen som ligger rett ved Ryenkrysset, fører deg til sentrum og vestover mot Lysaker og Drammen.

Arkitekt

Ark 19 Arkitektkontor

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad