Laster resultat
Ulvenveien 80

Ulven/ Økern- Ledige kontorlokaler i etablert næringsområde!

Boligdetaljer

Areal
1268 m²

Type
Kontor, Garasje/Parkering

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Ledige kontorlokaler i Ulvenveien 80:

5.etg
Areal
ca. 773 m2 BTA

6.etg
Areal
ca. 495 m2 BTA

Lyse og romslige kontorlokaler beliggende i byggets 5 og 6 etasje. Lokalene er p.t ikke innredet så her er det gode muligheter for å kunne påvirke hvordan deres fremtidige arbeidsplass skal være. Store vindusflater som gir lokalene godt med lys og utsyn fra begge etasjer. Det er mulig å knytte seg opp mot kantine i byggets underetasje. Bygget har fullt utleide lokaler i 1-4 etasje, hvor leietager er Oslo Kommune, Bydel Bjerke administrasjonen.

Lenke til plantegning som viser lokalenes beliggenhet i bygget er å finne i denne annonsens oversikt på høyre side.

Lokalene kan leies ut hver for seg eller samlet. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte
Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar
OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak . 

Din sikkerhet er viktig for oss
Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.
Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Mer om eiendommmen

Last ned dokumenter

Her finner du informasjon om eiendommen og prospektet.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad