Laster resultat
Oslo K - fremtidens kontorbygg i Kværnerbyen

Oslo K - ledige kontorlokaler i nytt, moderne og fleksibelt kontorbygg i Kværnerbyen

Boligdetaljer

Areal
23000 m²

Type
Kontor

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
Om Oslo K

Med sine 30 000 kvadratmeter næringslokaler er Oslo K et av de største kontorbyggene i Oslo. Utenfra ser det ut som tre bygg, men de er bygd sammen slik at man får store sammenhengende etasjeflater med mulighet for opptil 3 500 kvadratmeter per etasje. Det er plass for store og små virksomheter, hvor man i de nedre etasjene kan dele opp lokaler ned til ca 350-700 kvadratmeter. Lenger opp i bygget kan man få større lokaler, enten i hele flater eller over flere etasjer.

Lokalene er svært fleksible og gir leietakerne mange valgmuligheter. Romprogrammet utarbeides i samarbeid med våre dyktige interiørarkitekter og arbeidsplassrådgivere. De store arealene og planløsningene kan skreddersys slik at alle behov dekkes. Den tekniske infrastrukturen er lagt opp slik at man kan svare på alle krav til adgangskontroll og adskilte datanettverk for hver enkelt bedrift.

I første etasje blir det store fellesarealer med resepsjon, bedriftsrestaurant, kafé og rikelig med ulike soner som kan brukes til både sosialisering og som arbeidssoner. I andre og tredje etasje er det et møtesenter med 12 møterom og auditorier, flere samlingssteder og luksuriøse garderober. Det blir over 200 parkeringsplasser i kjelleren, mulighet for el-sykkel og el-billading. Alle tjenester i bygget bookes via en egen app.

Mer om eiendommmen

Last ned dokumenter

Her finner du informasjon om eiendommen og prospektet.

Kontakt oss

Hans Petter Hauge

Senior rådgiver

Sidsel Gade

Direktør utleie og transaksjoner

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad