Laster resultat
Velkommen til Møllergata 39

Møllergata 39 - ledige kontorlokaler midt i Oslo Sentrum- v/ Youngstorget

Boligdetaljer

Areal
2300 m²

Type
Kontor, Garasje/Parkering

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

OBOS Eiendom har ledige kontorlokaler i en sentralt beliggende eiendom ved Møllergata/ Hammersborg Torg med gåavstand til alle sentrums servicetilbud, samt nærhet til regjeringskvartalet og Deichmanske Bibliotek. Kort vei til all offentlig kommunikasjon og god tilgjengelighet til hovedveinettet. Her har du en lokasjon med 50 meter til Youngstorget. Lokalene som tilbys ligger sentralt til med kort avstand til alle de fasiliteter man kan forvente å få i Oslo sentrum.

Vi har ledige lokaler i: 

3. etasje på ca 913 kvm kontorlokaler delvis cellekontor, delvis landskap. Lokalene tilpasses ny leietaker.
4. etasje ca 913 kvm i hovedsak cellekontor. Fasaden er mot Møllergata og Hammersborg torg.

Lokalene er moderne og trivelige med en blanding av kontorer og åpne arealer for kontorlandskap, med hovedvekt på cellekontorer.

NB! Gårdeier vil tilpasse lokalene til leietaker. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktenede prat om behovet for Deres bedrift.

 

Vi tilbyr garasjeplass i byggets egen underetasje med heis direkte inn i lokalet. 

Gode parkeringsmuligheter. Sykkelparkering dusj og garderobefasiliteter.


Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak .

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.

Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Mer om eiendommmen

Last ned dokumenter

Her finner du informasjon om eiendommen og prospektet.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.91646194458008 breddegrad, 10.748944282531738 lengdegrad