Laster resultat
Lambertseter Helsehus - illustrert ferdigstilt nov 2020

Ledige arealer i Lambertseter Helsehus- kun 2 ledige lokaler igjen! *Innflytting nov 2020

Boligdetaljer

Areal
380 m²

Type
Kontor, Kjøpesenter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

OBOS Eiendom er utbygger for Lambertseter Helsehus. Lambertseter Helsehus er et påbygg til Lambertseter senter og er nå under oppføring. Planlagt overtakelser er i oktober 2020, med en åpning av nytt Helsehus på Lambertseter senter i oktober/november 2020. Totalt er Helsehuset på 2000 kvm.

Påbygget ligger på øvre parkeringsplan, plan 6. Det er parkering på dekket utenfor bygget. Tilkomst er via heiser i senteret, henholdsvis mot T-banen og Cecilie Thoresens vei. I tillegg er det adkomst via rullebånd som går fra plan 6 og helt ned til plan 1 i senteret.

Helsehuset har 8 lokaler, hvorav 6 er utleid. Dette er utleid til leger, tannleger (3 stk) og fysioterapi. Helsehuset er kun forbeholdt helserelatert virksomhet. Virksomheter som f.eks kiropraktor og homeopati kunne ha passet her. 

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du driver innenfor helserelatert virksomhet og vil etablere deg på Lambertseter! Lokalene leveres ferdig innredet med malte vegger, belegg på gulv og systemhimling. Vegger leveres med lydkrav som vanlige kontorskillevegger. Fasiliteter som WC, personaltoalett og spiserom er lagt til senterets fellesområder om ikke leietaker selv ønsker dette inn i lokalene mot tillegg.

Vedlagt er plantegning over plan 6. Det er de to rosa arealene som er ledige. 

Arealene på disse er henholdsvis;

307 kvm eksklusivt areal eller 380 kvm BTA

128 kvm eksklusivt areal eller 158 kvm BTA

Senteret ligger sentralt i en tett befolket del av bydel Nordstrand rett på T-bane stasjonen Lambertseter (linje 4). Det er også buss (linje 79 og 75) og taxiholdeplass på utsiden av senteret. Umiddelbar nærhet til Lambertseter gård og Lambertseter stadion.

 
Ta kontakt med OBOS Eiendom v/ Synnøve Sterri ved ønske om mere informasjon om prosjektet.

Mer om eiendommmen

Last ned dokumenter

Her finner du informasjon om eiendommen og prospektet.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad