Laster resultat
Velkommen til Cecilie Thoresens vei 7 D.

Lambertseter/ Karlsrud- lite kontorlokale til fleksibel leieavtale

Boligdetaljer

Areal
21 m²

Type
Kontor, Kombinasjonslokaler

  • Alarm
  • Garasje/P-plass

Unik mulighet i ett kontor i Cecilie Thoresens vei 7 D:

Vi har nå ledig ett enkeltkontor på eiendommen Cecilie Thoresens nr 7 D som ligger sentralt på Lambertseter/ Karlsrud i Oslo.

Det er flere bedrifter som fra tid til annen har behov for kontorlokaler, men som av ulike årsaker og behov ikke ønsker å binde seg opp til langvarige leieavtaler eller leie store arealer.
Dersom du er i markedet etter ett lite kontorlokale og/eller ønsker en fleksibel løsning til leieavtale så er dette definitivt noe for deg! 
Vi leier ut ledige arealer også på langvarig basis dersom det ønskes en mere ordninær leieavtale.

Ledige arealer i byggets 2.etg
Kontorareal merket i plantegning med:
M 18, 21 kvm BTA

Det er felles inngangsparti, samt tilgang til spiserom og toalett for kontorene. Du har nå en unik mulighet og valgfrihet i våre ledige kontorlokaler på Lambertseter. Vi har lyse og trivelige kontorlokaler for leie - kontakt oss for visning i dag. Vennligst se vedlagte plantegning til høyre i annonsen som skildrer de forskjellige scenarier man kan velge imellom.

Kombinasjonseiendom med produksjonslokaler, små og store kontorlokaler, servicefunksjoner og salgsvirksomhet. Eiendommen byr på gode eksponeringsmuligheter, og det er parkeringsdekning både for kunder og leietakere. Det er mulighet for leie av p-plass tilknyttet eiendommen. 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.Mer om eiendommmen

Last ned dokumenter

Her finner du informasjon om eiendommen og prospektet.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad