Laster resultat
Bilde av inngangen til Bogerud torg.

Bogerud Torg, Stallerudveien 97-115

Boligdetaljer

Areal
5500 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
2

Bogerud Torg er en forretningseiendom i to etasjer beliggende på Bogerud T-banestasjon, midt i et etablert boligområde ved inngangen til Østmarka. Her finner du en stor helsestasjon som dekker hele bydel Østensjø. Det er også etablert en åpen barnehage i tilknytning til helsestasjonen. Eiendommen rommer i tillegg et legekontor, tannleger og apotek. Du finner også en Kiwi forretning, frisør og blomsterforretning her. Bogerud tekstil har sin første etablerte forretning i denne eiendommen, åpnet i 1965. Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for kunder og leietakere. Det er etablert en møteplass basert på frivillighet i et av lokalene bydel Østensjø leier. Her foregår det hyppige aktiviteter og tilbud til nærmiljøets innbyggere.

Beliggenhet og reisevei

Eiendommen ligger på Bogerud T-banestasjon, linje 3 mot Mortensrud. Det tar 10 minutter med banen til Jernbanetorget. Ytre Ringvei, General Ruges vei ligger rett på utsiden av T-banen.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad