Vi oppdaterer nettsidene

Fra fredag 27. til mandag 30. januar oppdaterer de digitale bygningsarbeiderne våre nettsidene. Dette kan føre til at det går tregt og at noen sider er utilgjengelige.

Foto av lunsjboksene som serveres i Kværnerhallen.

Oppgraderer personalrestauranten i Kværnerhallen

ISS Facility Services har forlenget leieavtalen sin med OBOS Eiendom i Kværnerhallen for fem nye år, og styrker samtidig serveringstilbudet til alle leietakerne i bygget.

Etter ti år i Kværnerhallen har ISS Facility Services forlenget leiekontrakten med OBOS Eiendom for fem år, men mulighet for forlengelse i fem til. I den nye avtalen er arealet økt, og ISS leier nå hele 6205 kvadratmeter i bygget.

– Vi er glade for å ha landet en langsiktig avtale med OBOS i Kværnerbyen, både for ISS Norge og ledelsen i ISS Nord-Europa. Her skal vi legge til rette for en effektiv, hyggelig, produktiv og bærekraftig arbeidshverdag for våre medarbeidere, og samtidig vise oss frem som den markedslederen vi er innen FM-bransjen. Vårt nye hovedkvarter skal være et attraktivt arbeidssted og et showcase vi stolt kan vise frem til kunder og andre, sier administrerende direktør i ISS Norge og ISS Nord-Europa, Carl-Fredrik Bjor.

Attraktive lokaler

Den tidligere industrihallen i Smeltedigelen 1 er i dag et moderne kontorbygg med en rekke spennende leietakere. I sommer ble det kjent at også Amesto forlenger leiekontrakten i Kværnerhallen for fem nye år, med mulighet for forlengelse i fem år til.

For ISS, er lokalene i Kværnerhallen et viktig utstillingsvindu. Når selskapet nå oppgraderer personalrestauranten, er det med enda bedre serveringsløsninger til alle som arbeider i bygget, samt egen kaffebar med nytraktet kaffe til alle leietakere og de som ellers ferdes i Kværnerbyen.

– Det er spennende at ISS velger å bli i Kværnerbyen. Dette er historisk grunn hvor industrieventyret på Kværner varte i nesten 130 år, til tross for perioder med dårlige tider. På 1980-tallet hadde nærmere 1300 mennesker sin arbeidsplass i Lodalen. Det er gledelig at bygget får nytt liv gjennom avtalen med ISS, sier eiendomssjef Øystein Embretsen i OBOS Eiendom.

– Tanken er at personalrestauranten skal kunne benyttes i hele kontorets åpningstid og være en aktiv møteplass også utenom lunsjtid. Her vil man finne noe for enhver smak, i tillegg til AV-utstyr og godt med lademuligheter, forteller Embretsen.

Portrett av Øystein Embretsen fra OBOS Eiendom.Eiendomssjef i OBOS Eiendom, Øystein Embretsen.