Bilde av pakkebokser utenfor senteret

Nyhet: Pakkebokser på Manglerud og Lambertseter Senter

Pakkeboks er en type selvbetjent pakkeautomat som står utendørs og vil være lett tilgjengelig for våre kunder.

Mange opplever friksjon knyttet til det å få pakker levert hjem. I disse koronatider er det heller ikke ideelt å stå i kø på nærmeste utleveringssted for å hente pakker. Derfor er dette et spennende pilotprosjekt. 

- Pakkeboks er en type selvbetjent pakkeautomat som står utendørs og vil være lett tilgjengelig for våre kunder, nabolaget og OBOS medlemmer, sier eiendomssjef Tor Kjetil Dedekam Pederssen i OBOS Eiendom.  

- Vi skal derfor teste løsning med pakkebokser i samarbeid med Posten Norge og OBOS Smart Living. Et spennene pilotprosjekt, så vil tiden vise hvor populært dette blir. Vi har alt utplassert pakkebokser på Manglerud Senter og Lambertseter Senter i april. Om kort tid utvides pilotprosjektet til også å gjelde Tveita Senter, noen borettslag og andre boligprosjekter i OBOS, sier Tor Kjetil Dedekam Pederssen.

På Manglerud Senter er pakkeboksene plassert utenfor senteret ved inngangen til Hylla. På Lambertseter Senter er de plassert utenfor ved inngangen mot Cecilie Thoresens vei (Symra Terrasse). Pakkeboksene er døgnåpne slik at du kan hente pakkene dine når det passer deg best. Pakkeboks er en ny type selvbetjent pakkeautomat, den står utendørs og kommuniserer enkelt med telefonen din gjennom en app. Det gjør det enkelt og fleksibelt å hente pakkene dine. Du velger Pakkeboks som leveringsmetode når du handler i nettbutikken, deretter laster du ned Pakkeboks-appen og registrerer deg med telefonnummeret ditt. Du vil få beskjed når pakken er på vei og når den er klar til å hentes. Når du skal hente pakken din, bruker du appen til å enkelt åpne luken i automaten.

Bilder

Bilde av pakkebokser med kunde som bruker den