Tre gutter som står i en skog og ser mot kameraet.

Et trygt valg

Siden 1929 har vi bygget over 100.000 hjem. OBOS er til for å oppfylle boligdrømmer og bygge framtidens samfunn – selv i usikre tider. Å eie din egen bolig gir både trygghet og frihet, og vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg og din økonomi.

Bli med i OBOS’ julekalender

Bli med i OBOS’ julekalender

Vi ønsker å bidra til ekstra god julestemning med egen julekalender for OBOS-medlemmer. Løs daglige oppgaver gjennom adventstiden, og delta i trekningen av fantastiske premier. Hva med et reisegavekort fra Apollo på 15.000 kroner eller 50.000 kroner fra OBOS-banken på julaften?

Meld deg på
Over 90 år med oppfylte boligdrømmer

Over 90 år med oppfylte boligdrømmer

Boligprisene har blitt så høye at det er umulig for mange å kjøpe en helt vanlig bolig. Med OBOS Deleie blir det mulig å få plass i boligmarkedet.

Les om OBOS Deleie
Vi spanderer kontingenten

Vi spanderer kontingenten

Bli medlem eller gi et medlemskap i gave før nyttår, så spanderer vi årskontingenten på 200 kroner for 2022. Da betaler du kun en lovpålagt andelskapital på 300 kroner (engangsbeløp).

Bli medlem
Illustrasjon av et menneske som sitter i en stol med pc

Slik påvirker du OBOS

OBOS er en av Nordens største boligbyggere og har over en halv million medlemmer. Som medlem kan du være med å påvirke hvordan OBOS drives.

Bytt bank og spar mer

Bytt bank og spar mer

Du kan spare mer på å bytte bank enn å bytte strømleverandør. Å være kunde i OBOS-banken er enkelt, trygt og lønnsomt. Du kan spare mye ved å bli bankkunde hvis du er OBOS-medlem!

Bli kunde i OBOS-banken

Utvalgte boligprosjekter

Frist for forkjøp 15. desember
Illustrasjon av fasaden til hus 10 i Furukrona på kvelden på vinteren.

Furukrona byr på moderne leiligheter med effektive planløsninger og flott utsikt. Leilighetene ligger rett ved Begbymarka, så her får du nærhet til naturen, samtidig som at du aldri er mange minuttene fra bykjernen. Les mer om Furukrona

1 av 3

Millionstøtte til miljøløft i OBOS-borettslag

Millionstøtte til miljøløft i OBOS-borettslag

OBOS har satt av 250 millioner kroner til miljøtiltak i over tusen OBOS-tilknyttede borettslag.

Les mer om støtten
Medlemsdemokratiet

Medlemsdemokratiet

Her kan du lese om medlemsorganisasjonen, når det er åpne medlemsmøter og hvordan du som medlem kan påvirke OBOS.

Les mer om medlemsdemokratiet
OBOS gir tilbake

OBOS gir tilbake

En viktig del av samfunnsoppdraget vårt er å bygge framtidens samfunn og å skape gode bomiljøer. OBOS gir tilbake ved å støtte en rekke lokale miljøtiltak, idrett, kultur og humanitært arbeid.

Les om OBOS’ samfunnsansvar