Eldre par som smiler til kamera.

Velkommen til høstvisning

25. og 26. september utvider vi åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av OBOS' og OBOS Block Watnes boligprosjekter. Se hva vi selger der du vil bo, og finn drømmeboligen til fastpris.

OBOS Living Lab

OBOS Living Lab

I OBOS Living Lab utforsker vi framtidens boliger med fokus på det aller viktigste: De som skal bo der. Velkommen til vårt levende laboratorium.

Les om OBOS Living Lab
Dine fordeler som OBOS-medlem

Dine fordeler som OBOS-medlem

Som medlem har du forkjøpsrett på over 90 000 boliger og gode rabatter på kulturtilbud, ferie, forsikring og alt du trenger til hjemmet.

Se alle medlemsfordelene

Utvalgte boligprosjekter

Informasjonsmøte 22. september
Fasaden og uteområdene til hus B i Stålverket Torg.

På den gamle stålverkstomta på Martodden i Hamar vil det snart vokse frem et nytt og moderne boligprosjekt i et rolig og naturskjønt område. Les mer om Stålverket Torg

Medlemspåvirkning

Medlemspåvirkning

Her kan du lese mer om medlemsorganisasjonen, når det er åpne medlemsmøter og hvordan du som medlem kan påvirke OBOS.

Les mer om medlemsdemokratiet
Landets beste dagligbank

Landets beste dagligbank

Som OBOS-medlem får du ekstra gode fordeler i landets beste dagligbank. Perfekt for deg som er ute etter en enkel, trygg og lønnsom bank der alt overskuddet brukes til å oppfylle boligdrømmer.

Gå til OBOS-banken
OBOS gir tilbake

OBOS gir tilbake

En viktig del av samfunnsoppdrag vårt er å bygge framtidens samfunn og å skape gode bomiljøer. OBOS gir tilbake ved å støtte en rekke lokale miljøtiltak, idrett, kultur og humanitært arbeid.

Les om OBOS’ samfunnsansvar